Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Σπετσοφάϊ με πουρέ παστινάκη
FoodStory by Βασίλης Καλλιμούκος
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Course
Main Course
Ingredients
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΤΣΟΦΑΪ
Ελαιόλαδο
500
γρ,
Λουγιάκης λουκάνικα Κρήτης
3
πιπεριές Φλωρίνης
3
πράσινες πιπεριές
2
μέτριο κρεμμύδι
2
σκελίδες σκόρδο
½
φρέσκια καυτερή πιπεριά
1
κ.γλ.
πελτές τομάτας
¼
κούπας λευκό ξηρό κρασί
450
γρ.
ώριμες τομάτες
1
πρέζα ζάχαρη
αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΠΑΣΤΙΝΑΚΗ
500
γρ.
παστινάκη
300
γρ.
πλήρη κρέμα γάλακτος
50
γρ.
βούτυρο
2
σκελίδες σκόρδο
αλάτι
Πιπέρι
Video
Notes
Μπορείτε στον πουρέ, να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος με πλήρες φρέσκο γάλα.