espa
Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich για 4 άτομα από τον σεφ Βασίλη Καλλιμούκο και την εκπομπή FOOD STORY.

Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

FoodStory by Βασίλης Καλλιμούκος
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Course Main Course
Servings 4 άτομα

Ingredients
  

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

  • Ελαιόλαδο
  • 1 πακέτο τριβελάκι
  • 1 ματσάκι πράσινα σπαράγγια
  • 100 γρ. Λουγιάκης πάριζα βραστή
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 lime
  • 200 γρ. μαλακή μυζήθρα
  • αλάτι
  • Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ

CLUB SANDWICH – ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

    • ½ κούπα μαγιονέζα
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
    • 2-3  φύλλα μαϊντανού
    • αλάτι
    • Πιπέρι

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    • 3 φέτες ψωμί τοστ με προζύμι
    • Βούτυρο (για επάλειψη)
    • 4 φέτες Λουγιάκης γαλοπούλα καπνιστή (στρογγυλή) σε φέτες
    • 1 τομάτα, σε φέτες
    • 2 φέτες τυρί τσένταρ
    • 1 βαζάκι πέστο λιαστής τομάτας
    • 4 φέτες χοιρινής καπνιστής μπριζόλας ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ
    • 2 φέτες τυρί ένταμ
    • 2 φέτες Λουγιάκης μπέικον καπνιστό σε φέτες
    • Φύλλα γαλλικής σαλάτας
    • Πατάτες τηγανιτές

    Video

    Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

    Ακολουθήστε τον σεφ Βασίλη Καλλιμούκο στις μαγειρικές του αναζητήσεις μέσα από την εκπομπή FOOD STORY στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης. Έχοντας την πεποίθηση ότι η μαγειρική θα έπρεπε να είναι μία βασική ανθρώπινη δεξιότητα, όπως η γραφή, η ανάγνωση ή η οδήγηση, ο Βασίλης μας μαθαίνει, βήμα βήμα, πώς να δημιουργούμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο απαιτητικές συνταγές, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά. Όλοι θα μάθουμε κάτι καινούργιο. Μπορεί να είναι ένας απλούστερος τρόπος να μαγειρέψουμε μπελαλίδικες συνταγές, ένας νέος τρόπος να χρησιμοποιήσουμε μπαχαρικά, ένας φρέσκος συνδυασμός υλικών ή tips και τεχνικές που μετατρέπουν το καθημερινό φαγητό σε κάτι ξεχωριστό.

    Δείτε περισσότερες συνταγές

    Μετάβαση στο περιεχόμενο