Γνωρίστε την εταιρία Λουγιάκης

Γνωρίστε την εταιρία Λουγιάκης

H ιστορία πηγαίνει πολύ πίσω στο 1959 στα Χανιά όταν τα αδέρφια Λουγιάκη, ο Γιάννης, Ο Πέτρος και ο Βαγγέλης σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησαν να δουλεύουν στο χώρο επεξεργασίας κρεάτων.

Το 1970 οι αδελφοί Λουγιάκη ίδρυσαν την εταιρία Λουγιάκης Α.Ε. αποτελούμενη από την βιομηχανική μονάδα στα Χανιά Κρήτης, καθώς και σημεία διανομής σε Κρήτη και Ελλάδα, η οποία παρασκεύαζε και πουλούσε αλλαντικά και τυροκομικά. Από το 1970 παρασκευάζονται αλλαντικά και προϊόντα διατροφής με βάση την υψηλή διατροφική αξία τα οποία αγαπήθηκαν.

Στο τιµόνι πλέον της εταιρείας βρίσκεται η δεύτερη γενιά της οικογένειας, µε γενικό διευθυντή τον Πέτρο Λουγιάκη, ο οποίος παρέλαβε και εξελίσσει συνεχώς την επιχείρηση µε γνώμονα το σεβασμό στην ποιότητα.

Τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης αλλαντικά, η μεγάλη και εκλεκτή γκάμα κωδικών και η αυθεντικότητα κατατάσσουν την εταιρεία στην κορυφή του κλάδου γεγονός που επιβεβαιώνει άλλωστε η αναπτυσσόµενη πορεία της και η εµπιστοσύνη των συνεργατών της.

Η εταιρία επεκτάθηκε στην συνέχεια και στην εμπορία γενικών τροφίμων εξυπηρετώντας καθημερινά με ιδιόκτητο δίκτυο φορτηγών σε σημεία HO.RE.CA. και Retail.

Σκοπός της εταιρίας είναι η άριστη συνεργασία με τους πελάτες διατηρώντας καθημερινή εξυπηρέτηση και επικοινωνία μαζί τους.

Παρέχουμε την δυνατότητα επιλογής προϊόντων μέσα από μεγάλη ποικιλία κωδικών και παραγωγών από όλη την Ελλάδα επιλεγμένα με βάση την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία.

Διαθέτουμε αποθήκες και ψυγεία άριστης συντήρησης καθώς η μονάδας μας είναι πιστοποιημένη με ISO:9001.και ISO:2200

εταιρία Λουγιάκης – Τα Προϊόντα

Στους καταλόγους μας θα βρείτε όλων των ειδών αλλαντικών Λουγιάκης όπως και κάποια εισαγωγής, τυροκομικών καθώς και πολλά είδη διατροφής που θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες αν είστε επαγγελματίας σε Ho.Re.Ca. ή Retail.

Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας με συνέπεια στην ποιότητα, γι’ αυτό το λόγο βελτιώνουμε και προσαρμόζουμε καθημερινά της αποθήκες και τα προϊόντα μας με βάση τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε κωδικούς και προϊόντα από όλες τις κατηγορίες τροφίμων:

Η εταιρία  Λουγιάκης διαθέτει πολυάριθμο προσωπικό σε καθημερινή βάση για την εξυπηρέτηση των σημείων διανομής. Διαθέτουμε φορτηγά, Van εξοπλησμένα με θαλάμους ψυγείων τελευταίας γενιάς για την γρήγορη και αποτελεσματική σας εξυπηρέτηση.

Προτεραιότητα μας, εσείς!

εταιρία Λουγιάκης – Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση iso 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 από την TUV Hellas για την παραλαβή, αποθήκευση & διανομή τροφίμων ξηρής αποθήκευσης & ψύξης

Πιστοποίηση iso 2200:2018

Πιστοποίηση ISO 2200

Πιστοποίηση ISO 2200:2018 από την Libero Assurance για την αποθήκευση και πώληση τροφίμων και ποτών σε συνθήκες περιβάλλοντος και απλή ψύξης.