Go Back
Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich

FoodStory by Βασίλης Καλλιμούκος
Prep Time 20 minutes
Cook Time 15 minutes
Course Main Course
Servings 4 άτομα

Ingredients
  

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

  • Ελαιόλαδο
  • 1 πακέτο τριβελάκι
  • 1 ματσάκι πράσινα σπαράγγια
  • 100 γρ. Λουγιάκης πάριζα βραστή
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • Ξύσμα από 1 lime
  • 200 γρ. μαλακή μυζήθρα
  • αλάτι
  • Πιπέρι

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ

CLUB SANDWICH - ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ

    • ½ κούπα μαγιονέζα
    • 1 σκελίδα σκόρδο
    • 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ. χυμό λεμόνι
    • 2-3  φύλλα μαϊντανού
    • αλάτι
    • Πιπέρι

    ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

    • 3 φέτες ψωμί τοστ με προζύμι
    • Βούτυρο (για επάλειψη)
    • 4 φέτες Λουγιάκης γαλοπούλα καπνιστή (στρογγυλή) σε φέτες
    • 1 τομάτα, σε φέτες
    • 2 φέτες τυρί τσένταρ
    • 1 βαζάκι πέστο λιαστής τομάτας
    • 4 φέτες χοιρινής καπνιστής μπριζόλας ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ
    • 2 φέτες τυρί ένταμ
    • 2 φέτες Λουγιάκης μπέικον καπνιστό σε φέτες
    • Φύλλα γαλλικής σαλάτας
    • Πατάτες τηγανιτές

    Video