Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Τριβελάκι με πέστο ρόκας & σπαράγγια και club sandwich
FoodStory by Βασίλης Καλλιμούκος
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
15
minutes
mins
Course
Main Course
Servings
4
άτομα
Ingredients
ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1
πακέτο τριβελάκι
1
ματσάκι πράσινα σπαράγγια
100
γρ.
Λουγιάκης πάριζα βραστή
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Ξύσμα από 1 lime
200
γρ.
μαλακή μυζήθρα
αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΤΟ
200
γρ
φύλλα ρόκας
1
Ελαιόλαδο
1
σκελίδα σκόρδο
60
γρ.
κουκουνάρι
70
γρ.
Λουγιάκης regato τριμμένο
CLUB SANDWICH - ΓΙΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
½
κούπα μαγιονέζα
1
σκελίδα σκόρδο
2
κ.σ.
Ελαιόλαδο
1
κ.σ.
χυμό λεμόνι
2-3
φύλλα μαϊντανού
αλάτι
Πιπέρι
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
3
φέτες ψωμί τοστ με προζύμι
Βούτυρο (για επάλειψη)
4
φέτες
Λουγιάκης γαλοπούλα καπνιστή (στρογγυλή) σε φέτες
1
τομάτα, σε φέτες
2
φέτες τυρί τσένταρ
1
βαζάκι πέστο λιαστής τομάτας
4
φέτες χοιρινής καπνιστής μπριζόλας ΛΟΥΓΙΑΚΗΣ
2
φέτες τυρί ένταμ
2
φέτες
Λουγιάκης μπέικον καπνιστό σε φέτες
Φύλλα γαλλικής σαλάτας
Πατάτες τηγανιτές
Video